Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 1, 2011

WoW NiNa MeNaNg COnTEsT

pagi sume.:26: wah pagi ni nina bangun dengan ceria. selalu memanglah ceria tapi yang ni lebih sikit.:face64:sebab pagi tadi nina diberitahu menang contest. wah:q:sangat terkejut.:face27:tak sangka nina menang..:29:contest ni yang nina masuk..

CONTEST BERGAMBAR BERSAMA SECRET ADMIRE


nina pertaruhkan pic nina dengan siap lagi taylor swift lah..:face75:& nina tak sangka boleh menang. yela ramai kot yang masuk. cantik-cantik pula tu. memang dah rezeki nina kot. btw thanks sangat pada fatin nabillah sebab pilih nina tempat kedua.:face9:walaupun tak dapt tempat pertama pun nina bersyukur je.. ha nak tengok betul ke nina menang:120::99:link ni..

6 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.