Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 26, 2011

KaD RaYa

korang suka kad raya:120:nina semestinya suka dengan kad raya. bukan apa bagi nina kad raya ni ada nostagia gitu.:face64:yela zaman sekarang kan dah canggih. dengan macam-macam eletronik boleh digunakan untuk menyampai sesuatu.:face60:tapi nina setiap tahun mesti nak beli kad raya.:face25:nina suka lah.:face9:bagi nina kad raya kita boleh simpan lama. kalau mesej ke email ke benda tu tak tahan lama.:face32:nanti kita delete juga. so dah tak ada kenangan..:face63:nina pengumpul kad raya tau. nanti bila ada masa terluang pergi buka kotak lama && bila tengok balik kad raya tu seronok je. teringat zaman lama.:face12:


ok cerita pasal kad raya ni kan tadi nina dah beli kad raya.:face54:wah excited je kan. puasa pun belum lagi dah sibuk beli kad raya.:face75:bukan apa nina nak pos awal. so dapat pun awal la kan. tak apa lah beli awal. memang kalau ikutkan boleh dah pos kad raya.:face40:tadi pergi pejabat mara settlekan hal nina. lepas tu pergi singgah jusco. then ternampak kad raya. tu yang beli cepat.:face44:macam-macam bentuk kad raya sekarang. cantik-cantik. tak tahu nak pilih. last-last beli lah mana yang capai. balik-balik je nina dah siap tulis, gam, tampal setem lagi. esok nak pos dah.:face56:rasa dah nikmat raya tu.. seronoknya:119:

2 comments:

  1. Kad raya ? hee :D Selamat Hari Raya ! Biar leya jadi yang pertama ucapkn untuk Nina :D , haha ..

    ReplyDelete
  2. aah kd rye la.. haha wow yeah mmg leya yg 1st
    btw thanks :) && sy pn nk jd yg 1st gakla
    SELAMAT HARI RAYA LEYA :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.