Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 3, 2011

PenGLIKE ke 50!!


pagi sume. wah pagi ni agak mendung sikit.:87:sejuk je. macam nak hujan tapi tak tahu lah kan.ada je cahaya lagi.:26:ok berbalik kepada title entry hari ni. nina suka je ada juga yang LIKE page kami. page tu nina && my friend. ada sebab-sebab nina buat berdua. tak naklah beritahu.:face42:untuk menghargai followers yang suka dengan blog nina ni nina nak bagi award kepada followers yang ke 50 like page kami.:face18: nak tahu siapa:120::face44:
-
-
-
-
-
-
congrats kepada fara!!

ni award untuk anda..

ok tak:s:harap fara suka lah ye. tahniah lagi sekali.. sebelum tu fara kalau rajin buatlah entry && jawab beberapa soalan cepu emas ni..
1apa yang anda suka tentang blog saya ni:120:
2komen/pendapat tentang blog ni:s:
tu je.. nanti letak link entry tu dekat ruangan komen saya ni ye. nanti saya bw.. terima kasih.. oh letaklah award ni dekat ruangan award fara ye.:face12:

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.