Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 8, 2011

LiP iCe pErCuMa?

lip ice percuma:120:betul ke:s:betul lah...:face64:senang je...

korang boleh register ni sini..


korang register betul-betul tau.:face41:nanti dia tak pos jika ada sebarang masalah. nina baru je register tadi. tunggu pihak lip ice jela poskan..:face12:sebab nina memang suka pakai lip ice ni. elok tau. bibir nina dah tak kering..:25:baguskan produk ni. dah la yang ni sangat comel. mestilah lagi nina nak..:face18:

8 comments:

 1. yeke ni ? nk isi jgkla . :D

  btw,follow my blog :)
  cikndpunye.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. hehe aah. g reg cpt :)
  ok sy follow ;)

  ReplyDelete
 3. hehe...kite dah dpt free gift ni =) ada buat entry psl ni jugak =) jemput singgah http://sabar-jelah.blogspot.com/2011/05/dapat-mini-gift-dari-lipiceyeaythanx.html

  ReplyDelete
 4. hehe wah bestnye da dpt :) sy pn nk gak..
  ok sy singgah ;)

  ReplyDelete
 5. saya dh isi :)
  thank for the information! :D

  ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.