Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 31, 2011

dAtAnGnyA bULaN rAmAdaN

akhirnya hari ni genaplah 31 Julai 2011 && berakhirnya bulan July.:face44:esok kemungkinan semua umat islam akan bermula berpuasa.:face24:wah cepatnya masa berlalu.. minggu ni nina tak dapat balik menyambut bulan yang mulia ni bersama family.:face60:ada test. sabtu && ahad pula tu. ee tensen betul dengan UiTM ni.:face63:bukan nak bagi student balik. tak apa lah nak buat macam mana kan.:face61:

matahari berzikir, angin bertasbih && pepohonan memuji keagungan-Mu. semua menyambut datangnya seribu bulan. selamat datang Ramadan && selamat beribadah puasa kepada semua umat islam. mohom maaf lahir && batin..
kepada semua yang pernah nina sakiti/pernah buat marah/sebagainya nina betul-betul minta maaf ye.:face12:nak puasa dah ni kita saling maaf bermaafan && kepada someone yang still marah nina tu tolong ye maafan nina.:face21:nina ni insan biasa je. tak lepas dari membuat kesilapan.:face22:

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.