Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 28, 2011

Contest Blog Paling Comel & Kawaii

selamat petang sume.:26:nina baru balik ni dari kelas. letih juga.:g:tapi nak join contest ni kejap.:face20:contest ni dianjurkan oleh eira. btw ni kali ke berapa tah nina join contest tajuk yang sama.:face64:tapi tak pelah nina memang suka memeriahkan contest orang..:face56:seronok apa:119: korang nak join juga bolehlah:99: je nama dekat atas tu ye..:face75:
syarat-syaratnya ialah:
1wajib follow eira & ain
2tinggalkan link post entry contest di bahagian komen eira/ain
3tag 3 orang rakan anda
ha senangkan:120:simple je syarat dia. nina rasa sume orang boleh buat..:face40:nina tag alia, tiha & anda sume:q:jom join tau. selamat berjaya juga untuk korang..:25:

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.