Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 16, 2011

FoLLoWeRs Ke 2000 !!!

yeah akhirnya yang ditunggu-tunggu.:face44:syukur sangat blog nina dah angka 2.:face51:memang tak disangkalah. blog nina ni biasa je.:face67:so nina nak bagi award kepada follower yang ke 2000.. siapa ye..:face31:
-
-
-
-
-
ya itu dia follower nina yang ke 2000.:128:tahniah kepada adik ila..:48:&& hadiahnya award dari saya yang tak seberapa ni.. harap adik sukalah ye.:face15:

before that, adik kena jawab soalan ni dulu ye..
1suka tak datang blog ni:s:
2komen/pandangan tentang blog ni:120:
buatlah entry ye. beritahu orang yang adik dapat award. bangga tau..:face75:dah siap entry bagilah saya baca.:face12:tinggallah entry dekat ruangan komen ni ok:120:tahniah lagi sekali:119:&& jangan lupa simpan award ni dekat mana-mana jela janji adik simpan ok:s:selalunya orang simpan dekat ruangan award.. kalau tiada buatlah..:face40:

p/s: nak letak dalam entry, copy award ni hanya tekan ctrl+c && dari situ boleh save as je nak letak dalam ruangan award pula..:face43:

4 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.