Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 15, 2011

Kalau Saya dapat RM300

ok petang ni nina join contest lagi. ditag oleh ilammhdnoor. thank ya:119::face15: contest ni anjurkan oleh sis safrah. jom korang join..

syarat-syarat korang bolehlah:99:banner di atas/nama di tuan blog ni ye..
ok sudah semestinya siapa yang dengar ada insan yang baik nak bagi duit siapa tak nak kan.:face56:ok kalaulah tuan blog ni pilih nina, nina sangatlah bertuah.:face51:nina kalau dapat RM300, duit itu untuk bekalan masa hadapan.:face75:nak guna untuk belanja seharian dekat sini. tambah lagi puasa nak dekatkan. apa salahnya beri dekat nina..:face12:buat belanja untuk puasa nanti && raya sekali..
last sekali tag tiha..

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.