Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 1, 2011

1st PuAsA :)

wah sudah dekat dengan berbuka kan:120:macam mana 1st puasa korang:s:nina ok je buat masa sekarang.:face64:letih juga. biasalah kalau sakit perut tu. nama pun puasa kan.:face76:nak tak nak kena juga tahan kan. mana boleh berbuka pula.:face36:tadi lepas kelas nina pergi bazar dekat dengan kolej.:face34:tak tahu nak pilih lauk apa.:face53:sebab banyak sangat. last nina pilih lauk berbuka ialah nasi lemak dengan air jagung je.:face68:kena jimat. almaklumlah elaun tak masuk lagi.:face60:aduh:119:sekarang mara bagi lambat lah. dah lah nak guna ni untuk seharian.:face63:so sabar jela. maybe esok baru masuk akaun. harap-harap..:face25:


apa-apa pun SELAMAT BERBUKA karang:q:makan jangan banyak-banyak tau. nanti perut kembung tak larat pula nak jalan.:face75:

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.