Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 10, 2011

DpT aWaRDS LaH!!

malam yang sangat bahagia.:face42:nak tahu sebab apa.. sebab nina dapat award malam ni. ececeh dapat award pun nak kecohkan..:face54:ah nina tak kira nak beritahu korang juga.. btw yang bagi nina award ni dari azreen.. thanks sangat azreen.. nak tengok:120:ha boleh-bleh tunggu kejap ye...
-
-
-
-
-
-
ha comelkan:s::face2:dah jangan tengok lama-lama. nanti korang terpikat pula.:face34:ni nina punya. award ni ada pelangai gitu.. nina sukalah:119:thanks again azreen.. ops lupa pula nak cerita nina jadi follower azreen yang 300. so nina bertuahlah dapat award ni..:face68:

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.