Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 9, 2011

Contest Blog Paling Kawaii

ok contest kedua pula nina nak join malam ni. bukan apa tengah bosan ni. jumpa pula contest yang best-best.:25:siapa yang tak tertarikkan..:face67:contest ni pula dianjurkan oleh ayraa. ok nina tak tahulah blog nina ni kena ke tak dengan contest ni tapi nina join juga. yeah semangat ni:119::face54:


syarat-syaratnya korang bolehlah :99:sini ye.. kalau rasa nak join tu joinlah.. sebab tarikh tutup contest ni ialah sehingga penyertaan kepada 20 contestant je.:face24:ha apa lagi.. rugilah kalau korang tak join. hadiah pun menarik menanti pemenang. join jangan tak join..:face75:

6 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.