Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 8, 2015

Ubat Semulajadi di Rumah

Assalamualaikum dan hai semua!
Selamat berhujung minggu. Hehe buat apa petang ni? Ni nak share satu info yang agak menarik dan menjimatkan tanpa memerlukan ubatan moden. Tak semua yang tahu sebenarnya ubat boleh didapati dalam makanan dan buahan kita. Photo ni dah jadi viral di facebook ya. Jom baca setiap satu apa manfaat dia :)

4 comments:

  1. absolutely. tambahan pula ubat moden memerlukan wang yang banyak dan kurang selamat compare dengan buah-buahan semulajadi. rajin amal in shaa Allah sihat =)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.