Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

November 7, 2015

Makan Dalam Gerabak Kereta Api | MyRail Coffee Bandar Sri Sendayan

Assalamualikum dan hai semua!
Food Review : MyRail Coffee Bandar Sri Sendayan, Seremban 2 | Dah 3 kali rasanya dah makan disana. Kedai ni terletak jauh dari orang sebab bandar ni baru je buka. Tapi dah ramai makan sini tau. Haa mesti ada keistimewaan dia kan. Meh kita tengok suasana kedai tersebut ok. Gambar campur untuk 3x datang ye :)

Ni permandangan kedai dari depan. Dah nama pun MyRail Coffee kan, jadi tokey kedai ni bawa gerabak kereta api masuk kedai ni. Haaa! Unikkan.. Mari tengok lagi suasana dalam kedai ni pula. 

Ni merupakan one of my favourite place sebab deco dia memang cantik. Macam suasana zaman lama kan. Hihi ruang ni merupakan ruang yang disediakan dengan penghawa dingin. Jadi lebih selesa dan bolehlah nak selfie. Ok kita tengok menu pula. Ni antara menu yang kami pernah cuba :D
Nasi ayam
Laksa
Bubur ayam
Air lemon madu
Nasi lemak
Review : Tempat dia yang cantik sangat dan santai memang seronok je pergi. Sesuai untuk seisi keluarga atau nak meraikan sesuatu dengan tersayang pun boleh sebab ruang dia luas dan memang sesuai sangat untuk sebarang event. Makanan yang kami cuba semuanya sedap-sedap dan berbaloi dengan harga. Rugi tak cuba tau!


Korang yang berdekatan boleh singgah kedai diorang ni :
G38, Persiaran Metro Sendayan 1,
71900, Bandar Sri Sendayan
Negeri Sembilan

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.