Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

December 25, 2011

Lisa & Yusri Akhirnya Umumkan Perkahwinan Mereka

hey korang selamat tengah hari. em nina balik kampung ni sekejap nak tengok rumah. nina rasa korang pun dah baca paper kan hari ini. akhirnya segala persoalan terjawab apabila Lisa & Yusri mengumumkan tarikh perkahwinan mereka. Alhamdulillah.. hehe kahwin juga kan.. :D


majlis pengumuman berkenaan diadakan pada pukul 10.30 pagi di Hotel Marriott, Putrajaya pada 24 December 2011, semalam lah. hehe tarikh penting mereka ialah :
 Majlis pernikahan : 23 Februari 2012 di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya
Majlis resepsi : 26 Februari 2012 di Putrajaya International Convention Centre (PICC)
ya nina pasti ramai yang komen itu ini. tapi nak buat macam mana kan. dah jodoh mereka. congrats! semoga hubungan akan berkekalan hingga ke anak cucu. aminn... :) peminat peminat mereka teruslah mendoakan kebahagian Lisa & Yusri ye..

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.