Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

December 31, 2015

Peperiksaan Sem Terakhir Bakal Bermula

Assalamualaikum dan hai semua!
Pejam celik pejam celik dah 3 tahun belajar degree ni. Cepat betul masa berlalu. Haha Alhamdulillah syukur. Bohonglah kalau tak dikatakan tak ada dugaan sepanjang bertahun ni. Adat dan lumrah kehidupan setiap itu ada likunya sendiri. Terserah kepada setiap orang nak tanganinya bagaimana. Jangan mengeluh. Selagi kita melangkah, selagi itu ada harapan. Betul tak? Hehe
Peperiksaan hampir bermula pada 2hb Januari ni untuk subjek pertama. Alamak takutnya. Korang doakan ye! Maafkan salah silap sepanjang update entry di blog ini dan bagi yang mengenali ampun nak maaf jika tersalah bahasa, perbuatan dan tingkah laku. Selamat berjaya korang! :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.