Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

January 12, 2016

Secara Tidak Rasmi Tamat Belajar Degree

Assalamualaikum dan hai semua!
Alhamdullilah dan panjang kesyukuran kepada Ilahi kerana memberi peluang dan mempermudahkan selama 3 tahun belajar ni. Hehe rasa macam tak percaya pula kan dah tamat belajar degree ni haa. Alhamdulillah. Yang masih belajar tu teruskan usaha ok :D
Terima kasih tak terhingga kepada pihak MARA, UniKL, pensyarah, keluarga, si dia, dan kawan-kawan semua ye kerana sentiasa menyokong sepanjang belajar ni. Sedih juga dan pasti akan rindu zaman belajar. Hihi dengan ini secara tidak rasminya saya sudah tamat belajar. Tunggu result keluar je ni :)

Sekarang fokus untuk dapatkan kerja pula. Ada tak korang yg tahu kosongan kerja untuk bidang Perakaunan?

4 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.