Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 14, 2011

1st AwArD Di BuLaN pUaSA :)

semalam nina bw satu blog ni kan pastu dah berkenan di hati follow lah.:face9:then dia bagi awards dekat followers dia.:face51:wah baik hatinya tuan blog tu kan bagi awards.:29:korang nak juga:120:ha meh datang bw dekat blog cahaya azyla.:25:tengok ni awards dia bagi.. cantik kan..:h:


nak ambil bersyarat tau. nak tahu silalah bw dekat blog yang comel ni.:face12:
for azyla:

tak tahu nak komen apa blog anda.:face48:bagi nina blog azyla ok sangat.:25:dah cantik, comel lagi warna pink gitu.:face75:semoga azyla terus di dunia blogging ni ye. yeah:119:
so dah boleh ambil kan awards ni:s::face56:btw thanks sangat. awards ni pun cantik, comel gitu.:face2:geram betul nina tengok.:face16:

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.