Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

August 13, 2011

KaD kAhWin aRtiS YaNg KrEaTiF

kad kahwin sudah menjadi sinonim bagi setiap pasangan yang ingin melangsungkan perkahwinan.:27:ia amatlah penting bagi pengantin untuk memberitahu kepada orang ramai.:face40:sekarang pelbagai jenis kad yang anda akan dapat.:face51:ada yang cantik sangat. nina jadi geram pula.:face64:ok nina nak tunjuk kad kahwin artis malaysia yang sangat kreatif..:face56:


kad kahwin tomok


-unknown-


kad kahwin farah af


kad kahwin zed zaidi


kad kahwin noh hujan && mizznina

&& terbaru

-
-
-
-
-
-

ha cantik kan:120:kreatif gila especially kad kahwin ashraf muslim ni.:face9:tahniah kepada mereka yang melangsungkang perkahwinan.:face2:

5 comments:

 1. ouhh ! comeyy smuaa nyee . SMARTT !

  heheee . sukenyee sape yg dpt tuu :)

  asyraf muslim paling saye sukaa ><

  ReplyDelete
 2. cantik dan kreatifnya kad-kad kahwin ini. Saya akan tengok lagi design yang ada dan pilih satu untuk wedding saya. Selain kad kahwin, saya juga sedang mencari lori barang untuk perkahwinan saya. Harap-harap dapat settle semua sebelum bulan depan.

  ReplyDelete
 3. I certainly thank you for writing this article well, hopefully it will become a reference in journals or other scientific writings and can help many people. thanks.

  ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.