Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 13, 2015

Al-Fatihah..

Assalamualaikum dan hai semua!
Sayu sungguh pagi Jumaat ni kita dikhabar berita bahawa insan yang paling dikagumi oleh rakyat telah pergi menghadap Illahi untuk selamanya iaitu Datuk Nik Aziz.. dan juga pengulas sukan yang terkenal dengan suara yang cukup bagus iaitu Datuk Hasbullah Awang.

Marilah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada mereka berdua dan juga kepada ibu bapa kita, guru-II, rakan-II dan semua umat yang telah meninggal dunia.. Semoga roh mereka dicucuri rahmat..

Aminnnnnn...
Salam Jumaat.

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.