Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

December 5, 2014

AK Wedding Review | Kursus Kahwin Danau Kota

Assalamualaikum dan hye semua!
Bulan December ni kan mesti ramai yang nak membina masjid kan? So masih tercari-cari lagi mana kursus kahwin disaat akhir ni? Jom singgah di Kursus Kahwin Danau Kota.

Dengan tagline "Selesa, Diiktiraf, Sempoi" pasti anda teruja untuk menghadiri kursus disini :D

"Lebih Baik Anda Ikuti Kursus Kahwin Ini Sewaktu Yurannya Masih Semurah RM80 Dan Ujian Kefahaman Islam Masih Belum Dikuatkuasakankan"

Dan kursus perkahwinan ini cuma sesingkat satu hari setengah sahaja..
Review Kursus:
Saya sudah mengikuti kursus ini dan saya dapati memang banyak ilmu yang dicurahkan dan paling best ustaznya yang berpengalaman dan mempunyai latar belakang yang profesional dan paling penting sempoi je ustaz-II yang mengajar di sini. Tidak terlalu bosan sebab banyak gelak-II. Hehe tunggu apa lagi, jom ikuti kursus disini sementara masih ada kekosongan :)

Alamat Pusat Kursus Kahwin Danau Kota :

33-1 Medan Selera Danau Kota
Jalan 3A/6, Taman Setapak Indah
53300 Kuala Lumpur 
Kordinat GPS: 3°12'35" N 101°43'9" E

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.