Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 15, 2011

YeAh MenaNg CoNtest!!!

hahaha masih ku tidak menyangka sampai sekarang ni. hehe korang nak tau pe. nina menang contest wooo.. haha nina ni baru balik jalan bersama fmly my bf. so seronokla. tambah lagi nina on9 tengok ada orang beritahu yang nina menang contest.

"If I Have Rm100"

ha korang ingat contest ni. contest ni nina join. tak sangka boleh bertuah menang. hehe


haha dengan muka riaknya. haha bukanla. maksud nina sukala. bangga pun ada juga. senyum sampai ke telinga ni ha. hahaha


seronokla. walaupun nina bukan pemenang yang utama tapi ok la juga kan. menang juga saguhati. syukur. Alhamdulillah.. hehe ish tak percaya lagi ni. haha meh tengok betul-betul..

*klik untuk tumbesaran

ha betul kan nama nina tu. aduh ! em kena percaya ni. rasa nak melompat pun ada. ish2 kena control sikit. kita ni perempuan. haha tapi nak juga. dalam pic jadila. hehebtw thanks kepada auni kerana memilih saya sebagai pemenang saguhati anda  :) da hantar details da tadi. sori lambat coz tak tahu. tunggu hadiah je. ops nina bukan gila hadiah ok. cuma terharu je. OMG!!!

10 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.