Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 23, 2011

yeAH dPt HaDiAH!!

haha selamat pagi. sambil tersenyum riang di pagi-pagi yang ceria ni nina dpt hadiah. ad orang ketuk pintu rumah tadi. ingatkan siapa. rupanya orang yang hantar pos barang tu. haha nina tak tahu pula tu nina punya. nina agaknya hadiah nina menang saguhati je hari tu. comel tau walaupun tak menang utama tapi bersyukur juga la. hehe taraa... ni la hadiah nina dapat.
-
-
-
-
-

comel kan. hehe thanks to auni sebab bagi hadiah ni. nina appreciate sangat. thanks again! :) senyum nak pergi kelas kejap lagi. hehe

4 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.