Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 1, 2011

sELamAT hARi wiLayAh 2011!!

HELLO sume. hari ni merupakan hari wilayah. mesti ramai yang cuti kan. yela sekali cuti tahun baru cina yang akan datang.


Hari Wilayah disambut di Kuala Lumpur pada setiap 1 Februari setiap tahun sempena meraikan Kuala Lumpur sebagai ibu negara Malaysia.

SELAMAT HARI WILAYAH PERSEKUTUAN
BG
KL, PUTRAJAYA & LABUAN..
& selamat bercuti..

so nina harap sume yang nak balik kampung tu hati-hati la memandu. kalau mengantuk berhenti untuk berehat seketika ye. hehe nina lak tengah cuti mid term ni. hehe seronok gila...

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.