Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

January 17, 2011

Contest Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas !

hey kembali ag. hehe petang petang camni bosanla. smntre nk tgu kls gnti kang rse nk join contest la. hehe td nina bw 1 blog ni. then nmpk 1 contest. tgk ni. menarik kn.


blog nina bknla comel sgt. nk kte cntik xskali. kemas? em tahla. korg la yg wt penilaian sndr. wlaucmnepn nina nk cbe nsbla. kalo nsb bek tpilih kn. kalo xpn xpela. bkn rzeki kte. em korg nk join  gak? leh. mehla kt blog farzana. mari sme2 memeriahkan ag contest tuan blog ni. hehe b4 join 2 ad syarat2 die. ha korg mne leh pkai redah je kn.

  jadi follower tuan blog ni.

 peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
 ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
 buat 1 entry tentang contest ni.
 tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
 letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
 setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
 penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
 dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

 last skli nina nk tag 5 org followers.. ha sape ek tkne. hehe jeng jeng.


ok da siap da ! sape da kne tag 2 joinla skali ye.

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.