Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 30, 2018

Kad Raya 2018

Assalamualaikum dan hai semua!
2 bulan dah tak post entri. Aduhai teruk betul Nina! Haha sori ye awak. Tak tahu kenapa kemalasan nak buka laptop tu. Macam biasa setiap tahun kita akan hantar kad raya dan ada yang terima kad raya dari blogger kan. Alhamdulillah tahun ni dapat juga.

1. Dunia Sebenar Shida | http://www.duniashida.com/
Siapa tak kenal Kak Shida ni kan. Blog berwarna biru. Hehe sangat nice singgah blog dia. Damai je rasa. Setiap tahun memang kad dia je akan dapat sebab Nina akan tempah printing dengan dia jadi dia akan hantar kad raya dia juga. Terima kasih kak :)

2. Eintan Nurfuzie | http://www.nurfuzie.com/
Dikenali juga Cik En. Seorang pembantu veterinar. Mesti sayang binatang kan. Hehe sangat aktif dekat media sosial dia. boleh singgah dekat blog Cik EN ni berwarna purple. Friendly Cik EN ni. Tak sombong. Salam perkenalan Cik EN :)

Ni lah kembar Nina. Haha kembar nama jela. Macam pelik sebab panggil nama sendiri. Haha selalu juga singgah blog dia dulu sebelum kenali Nina ni. Jadi tahun ni Alhamdulillah dapat kenal dan saling tukar kad raya. Siap bagi kad yang tahun lepas lagi. Thank tau :) Apa-apa singgah blog Nina Ahmad ni ye :)

Kalau korang nak tukar kad raya boleh contact Nina ok :)

2 comments:

  1. wahhhh bestnya, tahun ni dapat dari nina je. Selamat Hari Raya ye nina :D

    ReplyDelete
  2. wah menarik. ini trend lama yang masih dikekalkan hingga skrang. bagus semoga tak lapok dek zaman..

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.