Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 8, 2016

Jadual Konvokesyen Degree

Assalamualaikum dan hai semua!
Haa ada topik dapat update blog. Haha masing-masing sibuk dengan musim rayakan. Harini dapat berita gembira bila jadual untuk konvokesyen dah keluar. Alhamdulillah. Gembira rasa :D Ini yang ditunggukan setelah berhempas pulas belajar 3 tahun degree (Bachelor of Accounting (Hons)). Akhirnya diraikan hari yang gilang gemilang ni.
InsyaAllah tarikh konvo akan diadakan pada 22 - 24 Oktober 2016 nanti di PICC, Putrajaya. Pada kawan-kawan yang konvo pada tarikh ini, sila take note yee! Jangan lupa ye. Save the date tauu! Sila alert dengan maklumat akan datang. Selamat maju jaya korang! :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.