Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

December 14, 2013

blogrrr: Blogger Most Wanted 2013

hai hai korang. hehe okay cakap pasal topik di atas blogrrr: Blogger Most Wanted 2013 yang telah diadakan di MIECC, Seri Kembangan tadi. ia merupakan perhimpunan blogger terbesar di Malaysia untuk tahun ni. cuba teka nina pergi ke tak? ha mestilah pergi. saja je nak join. mana tahu terjumpa blogger lain kan. actully memang jumpa pun tapi tak sempat ambil gambar pun dengan blogger terkenal Nisa Kay dan blogger Uzu (Emas Putih). haha segan tahap dewa dah kot. tak apa lah next year kalau ada lagi jorang join lah. besttt! hehe nak tahu lebih details klik LINK ni okayy ;)
sementara ada event ni ada lagi satu iaitu The Big Bad Wolf Book Sale! serius banyak giler buku. haha nina pun pening dah. tak tahu nak beli apa. last tak beli pun sebab ramai orang. so seiapa yang giler baca bolehlah pergi ye kat Mines sementara ada ni..

No comments:

Post a Comment

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.