Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 3, 2013

My Convo is Coming!!! :D

hey korang. hari ini nina nak cerita pasal konvo. ha setiap pelajar universiti yang taman dalam pengajian sijil/diploma/degree akan diraikan dengan konvo kan. so nina pun tak terlepas lah dari itu semua. dan sudah semestinya konvo yang ditunggu tunggu setelah penat lelah bertahun tahun mengejar ilmu *cewahhh* :D tak lama lagi nina akan konvo untuk diploma. Alhamdulillah.. walaupun nina konvo lambat dari orang tapi tak apa lah. atleast nina berjaya tamatkan pengajian diploma ni. yahoooooo!!
ni lah tarikah konvo kami sebagai student Diploma in Accountancy UiTM. yang bertanda merah tu ha. disebabkan nama nina start dari huruf R so nina kena sesi tengahari. actually masa ni nina dah start final exam untuk degree. perghhhhhh! kena plak kan time ni. dugaan. kena study awal awal ni. nasib baik tak kena time paper nina. kalau tak memang tak pergi lah konvo yang dinanti sekian lama ni. haha ok lah itu je nak share :D

*Note
tarikh penting convo UiTM :
Fakulti Perakaunan AC110 (Bermula dari Norfatihah Binti Aidir-300 hingga Zulkifli Bin Nordin-586)
Tarikh/Masa : 15/05/2013 (Rabu) pada 12.30 t/hari
Graduan : Sidang 10
Pengambilan Jubah dan Raptai : 05/05/2013 (Ahad)
Masa : 8.30 pagi – 1.00 t/hari (Sidang 7, 8, 9 dan 10)
Masa Raptai : 11.00 pagi
Tempat : Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam
#please pray for me and wish me goodluck! ^^

8 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.