Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

September 8, 2011

HaPpY bEsdAy mY HoUsEmAtE!

ni entry khas untuk my housemate FATIHAH AIDIR.:h:malas cakap banyak straight to the point jela ye..:face64:

|
|
|
|
|
\/

:75:HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY FATIHAH AIDIR...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..:74:
sedap tak aku nyanyi untuk kau.. ha harap kau suka lah ek.:face15:
ni untuk fatihah..

ha rasalah ye kek ni aku buat tadi.:44:mesti kau fikir nak hadiahkan.:108:nak:120:nanti kejap dulu. gelojohlah kau ni..:face33:

ucapan aku untuk fatihah:
semoga tiha panjang umur && dimurahkan rezeki. seterusnya tiha akan terus berjaya dalam bidang apa-apa jelah. terus tabah menghadapi liku-liku kehidupan && tak lupa juga semoga jodoh sampai lah ye. dah sampai seru jangan lupa jemput. almaklumlah dah tua kan sekarang. 20 tahun dah dia..
ok ok aku tahu kau dah tak sabar nak hadiah..:face5:nak aku bagi kau..:face44:taraaa..
-
-
-
-
-
-

ha suka tak suka tak:s::face56:ha suka lah kan. so aku bagi ni pakai molek molek tau.:face42:mahal aku beli dekat google tu ha.:face18:jangan marah.. ok bye:q:ok korang korang jangan lupa lawat blog dia ni juga --> :99: ni.:face12:

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.