Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 24, 2011

Jom Join BLOGLIST CIK FYA

hey kamu. nina ditag oleh adik ikah untuk join bloglist. thanks adik. bloglist ni dianjurkan oleh cik fya. title entry nina ni sepatutnya jom join bloglist sangat setia. tak apa kan cik fya saya buat title yang tu. nina tak perasaanlah. korang nak join juga? boleh je.:face55:


syarat-syaratnya ialah:

1 jadi follower sangat setia:a2:DONE
2tepek banner bloglist sangat setia dia atas tu kat entry korang:a2:DONE
3kat entry korang tu komenlah sikit-sikit pasal blog setia ni. nak kutuk, puji, ngamuk, apa-apa jela, tafadhal kerana manusia memang perlukan semua tu :) pastikan juga, entry korang buat tu linkkan dekat setia ini:a2:DONE

blog cik fya comel. susunan gadget ok je tapi kalau diperkemaskan lagi cantik. yang penting header cik fya cantik. nina suka:r::face64:blog cik fya serba serbi oklah. kalerful dengan kaler pink lagi.. btw semoga cik fya teruskan dunia blogger ni:26:selamat berkenalan dari nina:face39:

4tag at least 1 kawan korang. make sure diorang tau ok?:a2:DONE

nina tag tiha:q:

5dah buat, dah settle, bagi link entry korang tu dekat komen entry setia ni. baru setia boleh tahu siapa join and promote blog korang!:a2:DONE

cute6

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.